Förlopp av beställning

Biluthyrare            
Hertz Budget Europcar Avis Alamo National Sixt Thriffty Dollar
Prisgaranti
Biluthyrning siffermässigt
160
länder
53000 orter och ställen

8.1 M belåten kunder
100% bästa priser
Vad innehåller bilhyran
  • Fri avskrivning och modifikation av beställning
  • Försäkring för brytningskada
  • Försäkring för skydd mot stöld
  • Ansvarighetsförsäkring
  • Obegränsad km-användning
  • Tilläggsavgift på flygplatser
  • Lokala skatter
  • 24 timmars reparationstjänst
Förlopp av beställning
1. steg: Sökande, anbudbön
Be att välja mottagningsorten av hyrbilen (land, stad, ort och ställe, t. ex.: flygplats), eller be att justera lokalen som avviker från mottagningsorten. Efter det be att ange dagen och tiden av mottagning och överlämning separat. Till slut åldern av förare må bestämmas och sökande kan gå.
2. steg: Urval, beställning
I andra steget utförer systemet sökandet bland anbud av biluthyrare enligt kriteriumer som Ni angav om det kan finna Er perfekt bil. I resultatet av sökande synas listan av hyrbilarna i ordnande enligt priser, alltså billigste bilen kommer längst fram. Bredvid alla bilar kommer en kort beskrivning, hyran av biluthyrning, några viktiga information eller villkor och förbehåll angående beställningen. Under knappen „Beställning” gör funktionen „Jag rädder anbudet” möjligt om Ni kan rädda det anbudet i e-mail för senare användning. Om Ni lyckades välja då knäppa på knappen „Beställning”.
3. steg: Beställning – Extra tillbehör
I den stycken får Ni detaljerad information om hyran av bilen som Ni valde, samt Ni kan fordra extra tillbehör för tidslängd av biluthyrning. Här beteckna nödvändiga extra tillbehör och vars pris må betalas vid mottagning av bilen, på ort och ställe av biluthyrare. Sådan extra tillbehör t. ex.: GPS, barnsits, snökedja, skidabärende medel. Om Ni lyckades välja nödvändiga extra tillbehör, då be att knäppa på knappen „Vidare”.
4. steg: Beställning – Angivande av data
I det steget be att ange data av förare/chaufför. Kontrollera riktigheten av data och knäppa på knappen „Beställning”. Efter det be att ange flygplatsnummer enligt upphoppande fönstret om Ni skall ta över hyrbilen på flygplatsen.
5. steg: Säker betalning - Återintyg
Be att välja rätt betalningsmetoden och fylla ut betalningsblanketten på grund av nödvändiga kortdata. Om Ni knäpper på knappen „Beställning” då synas återintygsidan med Er beställningsnummer. Efter det får Ni en e-mail som innehåller detaljer, viktiga information angående beställningen och beviset. De är nödvändig i tryckt form vid övertagande av bilen.